DANAS se događa VELIKI TRANZIT, OVI ZNAKOVI će doživeti velike promene

  • Autor: Budoar

  • 13. maj 2018.

  • 07:50

Sledi period iznenađenja i promena.

DANAS se događa VELIKI TRANZIT, OVI ZNAKOVI će doživeti velike promene
Foto: Pixabay/FelixMittermeier
 Pre nego Merkur, vladar komunikacije, mišljenja, pisanja i učenja, promeni znak prelazeći iz Ovna u Bika naleće na Urana. To znači da nam se sprema neko iznanđenje u vidu šokantne poruke, naglih promena u planu puta, nekog razgovora sa prijateljem koji će nam promeniti pogled na neku situaciju i slično. Ta promena, iznenađenje i konačni ulazak Merkura u znak Bika se dešava 14.05, dok sudar sa Uranom dočekujemo 13.05.

 Izlaskom iz impuslivnog znaka Ovna i prelaskom u stabilnijeg Bika dobijamo mirniji i jasniji process odluka i razmišljanja kojem prethodi jedan veliki udar ili iznenađenje.
Merkur u Biku predstavlja sve praktično od mišljenja do planova u svrsi uživanja. Planiraćete  put koji ima i hedonistički prizvuk koliko god išli tamo negde zbog posla, bićete smireniji u komunikaciji, skupljaćete više informacija da bi zaokružili nešto, tražićete i materijalnu stranu nekog dogovora itd.

 Dok bude putovao znakom Bika, Merkur ne pravi teške aspekte i  pruža šansu da malo usporimo procese koje je ubrazavao dok je bio u Ovnu. Saturn će mu pružiti stabilnost, smirenost i preciznost  za donošenje odluka, Pluton dati potrebnu intuiciju i dati odgovore  na pitanje postavljana prethodna dva meseca, dok će Jupiter povećati broj planova kao i  broj započetih razgovora i pregovora.

Ovnove Merkur u Biku podstiče na razmišljanje o novcu, razmišljaće o kraćim putovanjima ili češćim susretima sa prijateljima na mestima kao što su restorani ili velike bašte.  

Bikove stavlja u poziciju razmišljanja  o samima sebi, o novcu koji ulažu u sebe, dok neko novo poznanstvo može postati nešto više od ovoga što je sad.

Blizancima donosi bavljenje svojim podsvesnim, neki duži put u inostrastvno ili rešavanje nekih koja se tiču pitanja doma i porodice.

Rakovima preusmerava energiju sa posla i karijere na polje zarade novca putem nove pozicije, naplatu projekata ali povezivanje kroz neke grupe ili kroz prijatelje.

Lavovima donosi komunikaciju, pregovore ili aktivaciju po pitanju polja karijere i statusa,  može doneti i novac putem nekog posla ili zaradu koja se čekala malo duže.

Devicama donosi neko usavršavanje, promenu na polju samopouzdanja i uverenja, spajanje ugodnog s pogodnim kao što je odlazak na službeni put uz doz uživanja.

Vagama donosi neke tajne i mistične razgovore, bilo da je partner u pitanju ili ne. Otvara se tema seksa kroz čisto uživanje i prepuštanje.

Škorpijama daje mogućnost stabilizacije komunikacije sa partnerom kao i moguće uspešne javne nastupe.

Strelčevima smirivanje i potrebnu rutinu kroz posao i zdravlje na prvom mestu, dok komunikacija sa partnerom dobija mirniji ton.

Jarčevima inicira malo više provoda, pozive na zabavu i izlaske. Pozivi mogu biti upućeni od strane kolege ili nekog sa kim sarađuju.

Vodolijama donosi kraća putovanja koja imaju veze sa porodicom, neki potencijalni gosti uprvao stižu ili neko vraća novac.

Ribama se uvećava i stabilizuje komunikacija s najbližom okolinom, piče više dopisivanja i pregovora, a izvesno je neko kraće putovanje koje povezano sa zabavnom I uživanjem.


Komentari