VODOLIJE pazite se sebe, RAKOVI promenite pristup

  • Autor: Budoar

  • 15. maj 2018.

  • 05:57

Dnevni horoskop za 15.5.2018.

VODOLIJE pazite se sebe, RAKOVI promenite pristup
Foto: Pixabay/darkmoon1968
Ovan:
Radna nedelja je tek počela, a vama treba odmor. Stvari su se tako pogodile da ste se u prethodnom periodu dodatno istrošili i sada jednostavno morate malo da odmorite misli i pustite da se akumulator ponovo napuni. Probajte sa kratkim vežbama meditacije.

Bik:
Slobodno istražujte i proširite vidike, ali pazite da se ne izgubite u divljini! Imate želju da učite nove stvari i širite znanje, ali lako može da se desi da u toj želji odlutate od svakodnevnih obaveza i izgubite se u maštanju ili razmišljanju „šta bi bilo kad bi bilo“.

Blizanci:
Pa…nema potrebe da se suzdržavate. Samo napred, ma kako ambiciozni planovi i ideje bili. Ako i ne uspete, naučićete mnogo toga usput. Na kraju krajeva, ceo proces možete posmatrati kao rad na sebi i poboljšanje sebe, a vreme uloženo u to nikad nije bačeno vreme.

Rak:
Jasno vam je da standardni pristup stvarima neće dati rezultata, ali vam je isto tako jasno da su vaši kreativnost i vizija često barem za stepenik više od okoline. Kad je ova konkretna stvar u pitanju, malo sputajte svoju kreativnost i to kreativno rešenje primenite na konvencionalni pristup, a onda uživajte u plodovima.

Lav:
Ako se danas osećate da možete da radite šta god poželite i da budete uspešni u tome (ili da vas niko ne uhvati (ali nemojte nikom da kažete da smo vam mi to rekli)), potpuno ste u pravu. Ovo je dan kada ste uspešni u svemu što poželite. Samo, ne zaboravite da treba znate šta želite. Drugi će takođe primetiti da vam je danas poseban dan, a vi možete uraditi zaista izuzetnu stvar i podariti sebe nekoj bliskoj osobi u svom životu.

Devica:
Želeli ste promenu i dočekali ste vreme za promenu. Menjajte! Pravo je vreme, bilo da se radi o odevnoj kombinaciji, tipu vežbe ili čak ozbiljnih stvari kao što je odricanje od poroka – sada je pravi trenutak da to počnete. Pravo vreme je upravo sada, a ne zaboravite da vas drugi direktno slede i da vaša transformacija može uticati na druge.

Vaga:
Nisu vam sasvim jasni motivi i namere neke osobe na koju ste silom prilika upućeni. Ne žurite u pronalaženju motiva i ne silite traženje rešenja. Pustite da stvari same dođu na svoje mesto kada je taj odnos u pitanju. U međuvremenu držite se na distanci, ali ne zaboravite da budete pristojni i ljubazni dok se to dešava.

Škorpija:
Od početka dana osećate dodatni nalet energije i inspiracije. Ako ste se na vreme pripremili (imali dovoljno sati sna), taj nalet vas može inspirisati da uradite mnogo više od planiranog. Ako je to slučaj, iskoristite tu mentalnu snagu za dugoročno planiranje, jer je sada pravi trenutak za to.

Strelac:
Pazite se da ne kažete previše, odnosno da se ne istrčite sa nekom informacijom koju ne bi trebalo da iznosite u javnost. Ne mora to biti neka strogo poslovna tajna, to može biti i prost slučaj da nekom kažete nešto za šta još nije spreman ili prosto da otkrijete kraj filma koji druga osoba još nije gledala.

Jarac:
Danas ste pronicljiviji i bistriji nego inače. Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će ostaviti malo jačeg traga u vašem životu, a lako se može desiti da vas najbliži prijatelji podsete zašto su vam uopšte i prijatelji. Budite darežljivi danas, ne sakrivajte se od ljudi. Njima će značiti vaše društvo i umeće to da cene.

Vodolija:
Ovo je jedan od onih dana kada znate ne samo da ste u pravu, nego da ste od početka bili u pravu, ali to morate da zadržite za sebe zarad opšteg dobra. Malo (ili mnogo) likovanja može doneti dozu zadovoljstva, a uvek je dobro čuti kad neko drugi kaže da ste bili u pravu, ali…niko nije rekao da je biti dobra osoba uvek lako. Ali, znajte da je uvek pohvalno i da je dobro što te stvari držite u sebi.

Ribe:
Opet ste preopterećeni detaljima, da ne kažemo sitnicama. Perfekcionizam je skoro uvek pohvalna stvar, ali opet dozvoljavate da vas to uspori i sputa. Setite se Volterovog aforizma da je savršenstvo veliki protivnik dovoljno dobrog. Imajte tu ideju u glavi ovih dana.

Komentari