Kako se priprema pileća džigerica

  • Autor: Budoar

  • 15. maj 2018.

  • 17:10

Domaćice često brinu hoće li uspeti da pripreme džigericu tako da jelo zaista bude ukusno i dopadne se svim članovima porodice. Ovo je najjednostavniji način da pripremite ukusnu pileću džigericu:

Kako se priprema pileća džigerica
Foto: Pixabay/Arinaja
SASTOJCI:

1/2 kg pileće džigerice
1/2 kg crnog luka
začina po ukusu
2 kašike ulja, za prženje

PRIPREMA:

Dzigericu lepo operite, osušite, stavite na vruće ulje i okrećite sa svih strana, da promeni boju.

Zatim dodajte luk sečen na rebarca i dinstajte na laganoj vatri dvadesetak minuta uz lagano mešanje.

Kada je gotovo, posolite i služite uz jogurt.


Prijatno!

Komentari