Koje su to dnevne rutine šminkanja modela ADRIANE LIME i MIRANDE KERR?

  • Autor: Budoar

  • 12. mart 2018.

  • 10:00

Ako ste se pitale koliko vremena treba Viktorijinim anđelima da se našminkaju i budu spremne za večernji izlazak ili venčanje, kao i koje proizvode koriste, sada imate priliku da saznate!

Koje su to dnevne rutine šminkanja modela ADRIANE LIME i MIRANDE KERR?
Foto: EPA
 Adriana Lima jedna je od najpoznatijih super modela današnjice. Ova brazilska lepotica poznata je po svojim prodorno plavim očima i crvenom karminu za koji se najčešće odlučuje kada bira šminku za večernje izlaske.

 Magazin Vogue omogućio je svim njenim fanovima da vide kako se to Adriana šminka, koliko joj vremena treba da upotpuni svoj izgled, kao i koje proizvode koristi. Iznenadićete se kad vidite koliko je zapravo jednostavno.

 
 

 Možete koristiti njene tehnike nanošenja preparata a same brendove naći na internetu i poručiti ih, a možete koristiti i neke od brendova koje inače koristite, na vama je da odlučite.

 Ovaj look odgovara devojkama sa svetlom bojom očiju i tamnijom bojom kose, naglašenih jagodičnih kostiju i punih usana.
 

 Što se tiče Mirande Kerr, poznata je ne samo po svojoj lepoti i zavidnoj karijeri super modela, već i po braku s holivudskim glumcem Orlando Bloom-om.

 Njen look, pak, odgovara devojkama sa svetlim tenom i isto tako svetlom bojom kose, okruglastog lica i prirodno punijih obrva.

 
Ona se odlučila za malo upadljiviju šminku, a proizvode koje je koristila takođe možete naći na internetu.


Komentari