Kosa vam se BRZO MASTI? Imamo nekoliko SJAJNIH SAVETA za vas!

  • Autor: Budoar

  • 14. maj 2018.

  • 13:00

Koliko često perete kosu tokom nedelje samo zbog toga što vam se kosa prebrzo izmasti.

Kosa vam se BRZO MASTI? Imamo nekoliko SJAJNIH SAVETA za vas!
Foto: Pixabay/Pexels
 Često vam ovo oduzima vreme za neke druge stvari? Često i ne stignete da operete kosu, ali niste sigurni kako da prikrijete tu činjenicu?

 Predstavljamo vam top 3 rešenja koja možete iskoristiti ukoliko vam je kosa prljava i masna, a nemate vremena da je operete:

1 Pletenica je savršeno rešenje za dane kada vam je kosa prljava i kada nemate vremena ni za odlazak kod firzera. Osim obične pletenice, riblja kost vam može pomoći da na dobar način sakrijete manjak vremena za vašu frizuru.

2. Šnala za kosu je spas u pravi čas kada treba da skupite kosu na temenu kako bi prikrili da vam se kosa izmastila. Povedite računa da kosu ne zategnete mnogo. Kosu skupite na temenu i zakačite šnalom, bez obizra da li imate ravnu ili kovrdžavu kosu.

3. Velika tajna koju frizeri čuvaju jeste pomeranje razdeljka na stranu. Osim što ćete bar na neko vreme promeniti firzuru, ovim ćete sakriti prljavi deo kose, tako da vaša kosa izgleda stilizovano, elegantno i moderno. Češalj i lak za kosu su sve što vam je potrebno.


Komentari