Mama SERENA daje savete o roditeljstvu i NAJAVLJUJE POVRATAK NA TEREN!

  • Autor: Budoar

  • 11. maj 2018.

  • 17:40

Serena Williams ima par saveta za novopečene mame. Pogledajte o čemu se radi.

Mama SERENA daje savete o roditeljstvu i NAJAVLJUJE POVRATAK NA TEREN!
Foto: Pixabay/motivationforgood
Najveća svetska teniserka svih vremena, sportska ikona i novopečena majka Serena Vilijams sagledala je roditeljstvo iz svoje perspektive i odlučila je da pruži par saveta ženama koje se prvi put susreću s ovom vrstom obaveza.

Šampionka na terenu i van njega, majka je tek osam meseci, a po njenom nastupu na društvenim mrežama možemo videti da u tome izuzetno uživa. Naime, ona i njen suprug Aleksis Ohanijan, jedan od osnivača i suvlasnik najvećeg onlajn foruma Redit (Reddit), dočekali su ćerkicu Olimpiju u septembru prošle godine.

„Ono što mogu da poručim svim majkama jeste da uče svoje ćerke pravim vrednostima i da im svakog dana govore koliko su posebne, pametne i snažne. To je ono što ja radim. Želim da je od ranog doba učim važnim stvarima, a sigurna sam da i sada razume nešto što joj govorim. Nadam se da će joj te lekcije poslužiti u životu“, rekla je Serena.

#beingSerena @hbo

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Apr 5, 2018 at 6:38am PDT


Sigurni smo da će ovi saveti biti korisni svim majkama, a za ljubitelje Sereninog teniskog umeća imamo dobre vesti. Osvajačica 39 grend slem titula, od čega 23 u singlu, najavila je da će učestvovati na turniru „Silikon Veli klasik“.

To je turnir koji se do sada održavao u Stenfordu, ali je ove godine premešten u San Hose. Na programu je od 30. jula do 5. avgusta.

Komentari