Otac Meghan Markle NEĆE PRISUSTVOVATI kraljevskom venčanju?

  • Autor: Budoar

  • 15. maj 2018.

  • 15:00

Kensingtonska palata izdala je saopštenje za javnost. Pogledajte kako ono glasi.

Otac Meghan Markle NEĆE PRISUSTVOVATI kraljevskom venčanju?
Foto: Pixabay/ahill88
Nekoliko sati nakon objave magazina TMZ o potencijalnom nedolasku  oca Meghan Markle na venčanje svoje ćerke, kensingtonska palata izdala je sledeće saopštenje za javnost:

"Ovo je izuzetno privatan momenat za Meghan Markle, i ona i princ Harry mole za poštovanje i razumevanje u ovoj delikatnoj situaciji, samo nekoliko dana pred venčanje".


Naime, Thomas Markle je prema protokolu i saopštenju palate trebalo da prati svoju ćerku do oltara, međutim on je u poslednjem trenutku odustao nakon što je do javnosti došla priča o njegovoj saradnji sa paparaco fotografima i plasiranju snimaka o njegovoj pripremi za isto.

On je saopštio TMZ-ju kako se povukao iz cele situacije i odlučio da ne prisustvuje venčanju kako ne bi dodatno sramotio Meghan i davao medijima materijala za pisanje skandala.

Takođe, je dodao da nije ni na koji način imao u planu da učini nažao ni svojoj ćerki ni kraljevskoj porodici time što je sklopio dogovor s fotografima da mogu da ga slikaju i snimaju kako se priprema za venčanje, kao i da to nije uradio zbog novca.


Komentari