Sada je definitivno osvojio sve! Pogledajte šta je veliki Kobe Bryant rekao pri uručenju Oskara!

  • Autor: Budoar

  • 06. mart 2018.

  • 16:54

Legenda košarkaškog kluba Los Angeles Lakers, dodao je još jedan trofej u svoju veliku kolekciju. Pored svih košarkaških trofeja, svojoj kolekciji dodao je i zlanu statuu Oskara.

Sada je definitivno osvojio sve! Pogledajte šta je veliki Kobe Bryant rekao pri uručenju Oskara!
Foto: EPA
 Kao izvršni producent, Bryant je u nedelju primio zlatnu statuu iz ruku zvezde filmova “Star Wars” Marka Hamilla. Nagradio je podelio s animatorom Disney studija -  Gleno Keaneom.

 Bryantov film "Dear Basketball" osvojio je Oskara za najbolji animirani kratki film. Šestominutni film zasnovan je na pesmi koju je napisao Bryant, i koja je objavljena u The Players Tribunalu 2015. godine, kada je objavio svoje penzionisanje iz NBA lige.

 Glen Keane, animator crtanih filmova "Aladdin" i "Beauty and The Beast", učestvovao je u režiranju samog filma.

"Ne znam da li je to moguće. Mislim, kao košarkaši, mi treba da driblamo i vodimo loptu, ali drago mi je da radimo malo više od toga", rekao je Bryant dok je prihvatao Oskara.

 "Hvala, Akademiji, zbog ove neverovatne časti, hvala, Jhonu Williamsu, za tako lepu muziku. Hvala, Verizonu, za verovanje u film. Hvala, Molly Carter, bez tebe ne bismo ni bili ovde, i HVALA mojoj supruzi Vanessi, našim kćerkama Nataliji, Gianni i Bianki, vi ste  moja inspiracija!”

Pogledajte njegov govor:

Komentari