NAOMI CAMPBELL zvezda revije Fashion for Relief (FOTO)

  • Autor: Budoar

  • 14. maj 2018.

  • 21:00

Na 71. filmskom festivalu u Kanu održana je humanitarna revija Fashion for Relief, na kojoj je domaćin bila, po mnogima, najveći supermodel sveta Naomi Campbell.

NAOMI CAMPBELL zvezda revije Fashion for Relief (FOTO)
Foto: Pixabay/Pexels
 Tema ovogodišnjeg događaja je bila "Trka ka ravnopravnosti", a sredstva su donirana u dobrotvorne svrhe, organizacijama Save the children i Time`s Up pokretu.

 Naomi Campbell je još jednom dokazala da je neprikosnovena kraljica piste. Tokom ovog humanitarnog događaja, Naomi je nagovestila i da planira "penziju".

"Ne znam da li mogu još da hodam pistom, prošlo je 32 godine oda kada to radim. Ali čast i zadovoljstvo mi je danas da hodam i dalje...volela bih da to održi mlađa generacija, da sednem u publiku i gledam". Ona je ovom prilikom promovisala i svoje mlađe koleginice Bellu Hadid i Winnie Harlow.
 Pažnju na ovom događaju privukla je i 50-godišnji model Carla Bruni, koja je odlično izgledala u beloj haljini, dok je govorila na ovom događaju.


 

 Fondacija Fashion for Relief je osnovana 2005. godine i od tada je prikupila milione uz pomoć ovakvih događaja i donacija najpoznatijih svetskih modnih kuća.
 

Komentari