Nešto potpuno novo i neverovatno na Chanel-ovoj reviji za jesen/zimu!

  • Autor: Budoar

  • 07. mart 2018.

  • 10:00

Karl Lagerfeld ni ovoga puta nije izneverio svoje fanove. Pripremio je za njh nešto spektakularno. Pogledajte o čemu se radi.

Nešto potpuno novo i neverovatno na Chanel-ovoj reviji za jesen/zimu!
Foto: EPA
 Jučerašnja revija brenda Chanel, i njenog vodećeg dizajnera Karla Lagerflelda definitivno pomera granice mogućeg. Od scenarija, do odevnih kombinacija, sve je bilo više nego božanstveno.

 Sama atmosfera odisala je ženstvenošću i stilom, a gosti su se našli u nesvakidašnjem prizoru: u hali koja je urađena do savršenstva tako da deluje kao da ste u predivnoj šumi, okruženi stablima i jesenjim lišćem, dok modeli u predivnim toaletama paradiraju pred vama.

 
  Sve je bilo u stilu jeseni: od pozivnica do pravog lišća posutog po podu, s visokim stablima ukrašenim predivnim osvetljenjem kako bi gosti osetili potpun ugođaj.

 
 Što se tiče same kolekcije, inspirisana je izgledom iz 80-ih godina, over-sized jaknama od tvida i krzna, velikih raskošnih šalova, do crnih klasičnih ali elegantnih haljina.

 Dok su odevne kombinacije uglavnom bile u bojama jeseni (crna, siva, pastelna), šalovi su bili uglavnom jarkih boja, poput naranžaste i pink.

 Finalne odevne kombinacije činilo je 12 crnih čipkastih haljina sa efektivnim kožnim rukavicama u drečavim nijansama, uglavnom bez prstiju, što je ujedno i jedan od zaštitnih znakova samog Karla Lagerfelda.


 Jedno je sigurno: Chanel žena je elegantna, efektna, i drugačija od ostalih.


Komentari