Plišane trenerke su opet IN #MFW

  • Autor: Budoar

  • 24. februar 2018.

  • 19:00

FENDI revija za sezonu JESEN/ZIMA 2018/2019

Plišane trenerke su opet IN #MFW
Foto: EPA
Ovogodišnju reviju modne kuće FENDI, održanu juče, 23. februara, obeležila je gomila noviteta. Među njima, najupečatljiviji su: haljine i kaputi zasečeni na bokovima, torbe s logotipima, i puno puno pliša i krzna.


 Naime, sama ideja predstavljanja plišanih trenerki na samoj reviji potekla je od autora Hey Rilley-ja, koji je putem svog Instagram profila objavljivao šaljive fotografije modnih brendova u kolaboraciji s sportskim brendovima, ali i kompanijama i lancima brze hrane (Marc Jacobs i Pizza Hut, Calvin Klein i Burger King, itd), pa je tako nastala i fotografija na kojoj je prikazan Karl Lagerfeld i brend FENDI, ispisan motivima sportskog brenda Fila.

 
Autor je, opet putem Instagrama, iskazao svoju zahvalnost ovoj modnoj kući, dodavši:

"Oduševljen sam i zapanjen da je moj rad, nastao isključivo u zabavne svrhe, bio viđen od strane velikog Karl Lagerfelda i zapravo bio upotrebljen na milanskoj nedelji mode kao deo zvanične kolekcije. Želim da se zahvalim Karlu i njegovom timu što su mali deo mog rada uvrstili u svoju kolekciju".

Rezultat ovoga je kolekcija bazirana na velikoj količini plišanih i krznenih trenerki, duksevima, i torbama koje su imale ispise poput onih na sportskim odevnim predmetima brenda Fila.
Da li je ovo početak jedne uspešne saradnje između ova dva brenda? To ćemo tek imati prilike da vidimo.

Komentari