Spektakularan završetak pariske nedelje mode uz Louis Vuitton! Pogledajte kako je to izgledalo!

  • Autor: Budoar

  • 08. mart 2018.

  • 13:01

Nakon punih mesec dana raznih nedelja mode održanih po metropolama širom sveta, brend Louis Vuitton odlučio je da, na samom kraju, pošalje moćnu poruku. I u tome je uspeo.

Spektakularan završetak pariske nedelje mode uz Louis Vuitton! Pogledajte kako je to izgledalo!
Foto: EPA
 Mnoge poznate ličnosti uživale su sinoć u Parizu, u reviji jednog od najprestižnijih brendova današnjice, Louis Vuitton-a, među kojima su bile: Emma Stone, Sienna Miller, Michelle Williams, i druge.

 Scenografija je bila magična, i u stilu i ambijentu grada u kome se održavala. Modna pista bila je urađena po uzoru na skulpture Luvr muzeja u Parizu, a cela kolekcija je bila u tom stilu.

 
 Dizajner Nicolas Ghesquière izjavio je neposredno nakon revije: "Ugledao sam se na francuskinje koje su me okruživale dok sam odrastao. Žene koje su me naučile svemu što znam i danas. Smatram da je ovo jedna određena i specifična revija, bazirana na francuskinjama kao takvim."

  Iako je ovaj dizajner poznat po futurističkim i ekscentričnim komadima odeće (najprepoznatljiviji je po cipelama koje je dizajnirao a rađene su po uzoru na LEGO kocke), ova konkretna revija bila je tradicionalnija i konzervativnija.

 
Revija je bila u znaku žena i rodne ravnopravnosti, kao i o samom osnaživanju žena kroz modne komade koje svakodnevno nosi.

 
 Stoga je revija bazirana na pažljivo skrojenim odelima, laganim haljinama, visokim štiklama tamnih nijansi, oštro sečenih sakoa, senzualnih svilenih haljina koje naglašavaju žensku figuru.

 Ghesquière je dodao: "Žene koje ja želim da inspirišem i koje ja oblačim se ne oblače za muškarce, niti se oblače kao muškarci. Oblače se za sebe i u skladu sa sobom."

Komentari