Zavirite u VODIČ kroz žensku masturbaciju, koji će žene voleti, a muškarci obožavati (zbog poslednje stavke)

  • Autor: Budoar

  • 24. februar 2018.

  • 21:44

Zašto da posežete za alkoholom, lekovima, ili filmovima uz koje ćete se dobro isplakati, kada vam je možda samo potreban orgazam?

Zavirite u VODIČ kroz žensku masturbaciju, koji će žene voleti, a muškarci obožavati (zbog poslednje stavke)
Foto: Pixabay/Chriscarroll071158
Same ste? Pa šta. Možda će vam tako biti još zabavnije, a sigurno će u perspektivi popraviti i vaš ljubavni život.

Evo sitnih saveta za božanski užitak:

* Ne ograničavajte sebe ni obzirima, ni vremenom

Pobrinite se da imate dovoljno vremena, i da imate dovoljno privatnosti kako vas niko ne bi prekinuo. Ako ste pod pritiskom, male su šanse da ćete se opustiti i postići potrebne vibracije. Zato zaključajte vrata, pustite sebi neku muziku, i izdvojite vreme za sebe.

* Slobodno koristite lubrikant

Pogrešno je što je lubrikant još uvek tolika tabu tema. Ne, on ne kazuje ništa loše o vama, vašem partneru, ili vašem odnosu. Dani, ili period u mesecu, ponekad su takvi da je potrebna mala pomoć da bi sve išlo glatko.

Isto je i sa masturbacijom.

* Nemojte se fokusirati samo na vaginu, i ništa osim nje

Tokom masturbacije probajte da stimulišete i ostala osetljiva područija – bradavice, zadnjicu, gornje butine, i vidite šta vam od toga najviše prija.

 Pronalaženje mesta na kojima vam dodir prija, učiniće i ostale delove tela opuštenijima, te će vam i taj dodir biti ugodiji.

* Ne morate odmah početi od klitorisa.

Preporuka je da se najpre malo igrate i opustite, dodirujući usmine, laganim pokretima. Ovim ćete pospešiti protok krvi, što će na kraju povećati zadovoljstvo i uzbuđenje.

* Možete koristiti vibrator, ali nemojte početi sa njime.

Upotrebom ruku bolje upoznajete svoje telo i ono što vam prija, a osećaj je bliži onom koji inače tokom seksa doživljavate sa partnerom.

* Stručnjaci tvrde da se orgazam, zapravo, dešava između ušiju, tj. u mozgu. Zato se nemojte oslanjati samo na taktilne nadražaje. Vitualizujte neka lepa iskustva iz prošlosti, ili svoje najdublje fantazije.

* Pokušajte da kombinujete dodirivanje različitih delova vaše intimne zone.

 Nemojte se baviti samo klitorisom. Proverite da li vam uz to prija i penetracija, to jest - prodor prstima (ili vibratorom), uz ritmično sporije ili brže, uvlačenje i izvlačenje.

* Kao ni u seksu, ni tokom masturbiranja, ne morate samo ležati na leđima.

Ako ste ipak na leđima, pokušajte da noge podignete što više (kolenima ka ramenima). Možete, takođe, isprobati i da li vam se dopada masturbacija dok ležite na stomaku.

Neke žene više uživaju u ovoj pozi jer nisu potpuno otvorene ka svetlu, već mogu „skrivenije“ da maštaju.

* Ako ste u emotivnoj vezi - čuvajte svoje vreme za svoj orgazam, ali nemojte čuvati svoju masturbciju od svog partnera. Kada to želite, dozvolite mu da vas posmatra, ili to radite uzajamno, kao zanimljivu seksualnu predigru.


Komentari