Najbolji LOOK-OVI s KANSKOG FESTIVALA! (FOTO)

  • Autor: Budoar

  • 13. maj 2018.

  • 17:00

Koje su to zvezde zablistale na crvenom tepihu Kanskog festivala? Pogledajte.

Najbolji LOOK-OVI s KANSKOG FESTIVALA! (FOTO)
Foto: Pixabay/golanalbo
Počeo je 71. po redu festival filma u Kanu i trajaće do 19. maja. Samo otvaranje festivala propraćeno je protestom 82 glumice koje nastoje da skrenu pažnju na rasnu diskriminaciju u filmskoj industriji.

Cate Blanchett, Kristen Stewart  i Selma Hayek
bile su najglasnije predstavnice ove protestne šetnje. Glavna pretostavka je da ovaj filmski festival ne zastupa dovoljno dostignuća ženskih reditelja.

Ostavile su jak utisak na svetsku javnost, zbog poruke protesta ali i zbog svojih besprekornih toaleta. Pogledajmo kako su izgledale:

Cate Blanchett

Glavnogovornica ovog protesta blistala je u elegantnoj toaleti veslih boja, s diskretnim crnim pojasem malo iznad struka, i vazdušastim donjim delom haline koji je bio odlično iskombinovan sa metalik visokim potpeticama.


Bella Hadid

Mlada i atraktivna manekenka pokupila je brojne pozitivne komentare od strane modnih kritičara. Pojavila se u vatreno crvenoj haljini spuštenog ramena, istaknuvši dekolte i izvajane noge.


Irina Shayk

Supruga Bradley Coopera, novopečena majka i proslavljena manekenka oduševila je prisutne svojim izgledom. Blistala je u elegantnoj haljini koja je isticala njenu vitku figuru a po sebi je imala jako zanimljive metalne elemente koji su povezivali gornji i donji deo toalete. Kao i uvek, šminka i frizura bile su besprekorne.

Komentari