Pet modnih dodataka koje morate imati do proleća jer će postati apsolutni hit

  • Autor: Budoar

  • 11. mart 2018.

  • 11:00

Neki od njih sve su popularniji. Do proleća će preuzeti primat nad ostalim modnim dodacima, i biće vam žao ako ih niste odabrale i pripremile na vreme...

Pet modnih dodataka koje morate imati do proleća jer će postati apsolutni hit
Foto: Pixabay/AttractionMagazine
1. Godinama su bile zaboravljene, a sada se vraćaju - narukvice na nogama, ili - nanogice. Šarene perlice, ili dijamanti, privući će pažnju na vaše članke, zato na vreme počnite sa vežbama za listove, i pazite na to koju ćete obuću birati.

Ovakve nanogice ne nose se samo u kombinaciji sa izuzetno kratkim suknjama ili šorcevima, već mogu izgledati veoma seksi ako samo proviruju ispod duge suknje, ili lepršavih dugih pantalona.


2. Sećate se vremena kada je bilo popularno nositi samo 1 minđušu, posebno ukoliko imate kosi paž? Ove sezone u modi su asimetrične minđuše, toliko različite, da je najbolje da izgledaju kao da su iz dva različita kompleta.

Ovakav trend dozvoljava vam mnogo poigravanja i kombinacija. Možete uparivati gotovo sve minđuše koje imate, a možete birati one iz srodnih kompleta, ili potražiti komplet asimetričnih minđuša, kakvi su se već pojavili u mnogim tržnim centrima.

3. Nakon popularnosti velikih ogrlica sa natpisima, sada su na red došle takve minđuše - glomazne, teške, dugačke, često sa oznakom brenda na sebi.

Ovakve minđuše ne može nositi svaka žena. One zavise od toalete, vaše građe, vužine vrata, oblika frizure.

4. Čokere iz 2017. zamenile su višeslojne tanke ogrlice. Njih, naravno, i sami možete napraviti, kombinujući jednu kraću i više dužih.

Ovakve ogrlice dobijaju više smisla ako na sebi imaju i zanimljive priveske, a s obzirom na kosmički trend 2018, privesci bi mogli biti upravo u obliku nebeskih tela, ili astroloških simbola


5. Midi rings - prstenje koje se nosi na sredini prsta, ili doseže do sredine prsta, sačinjeno od mesinga ove sezone biće pravi hit. Kombinujte ga sa običnim prstenjem ili ga povežite sa narukvicom i stvorrite efekar lančane rukavice koji na svakoj ruci izgleda prefinjeno i šik.

Komentari